Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komutan olmak

Rüyada komutan olmak

Rüyada komutan olmak sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada komutan olmak gördüyseniz:

  • Fazla sorun çıkartsanız da eninde sonunda onlara uymak zorunda kalacaksınız.

Rüyada asker ve komutan görmek illet hastalıklara tutulmayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine delalettir.

Rüyada asker komutan görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, asil kimselerden çıkacağına inanılır.

Rüyada garnizon komutanı görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, onu borçtan kurtaracağına inanılır.

Rüyada askerdeki komutanını görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada deniz komutanı görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına yorulur.

Rüyada komutana sarılmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuvvet komutanı görmek büyük başarıya ulaşılacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına alamet eder.

Rüyada askeri komutan görmek iyi geçim halinde kalacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments