Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bolca tatlı yemek

Rüyada bolca tatlı yemek

Rüyada bolca tatlı yemek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada bolca tatlı yemek gördüyseniz:

  • Bir tedbir almanız gerekiyor.

Rüyada bolca tatlı yemek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada bol tatlı yemek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, hayatının afiyette geçeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol bol tatlı yemek kısmetin ve şansın açılacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol şerbetli tatlı görmek gelişeceğine, bunalacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol bol çikolata yemek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada bol yemek yemek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bol ekmek yemek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bol çeşit yemek görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments