Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol bol tatlı yemek

Rüyada bol bol tatlı yemek

Rüyada bol bol tatlı yemek büyük bir özgüven kazanacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, dostlardan zarar görüleceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, maddi imkânlarının artacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet eder.

Rüyada bol bol tatlı yemek gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada bolca tatlı yemek iyilik ve güzellik bulacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol tatlı yemek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol bol tatlı yemek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol şerbetli tatlı görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada bol bol yemek yapmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol çeşitli yemek görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bolca çikolata yemek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol bol yemek görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments