Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol tatlı yemek

Rüyada bol tatlı yemek

Rüyada bol tatlı yemek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, onun her zaman başında olacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, sorumlu tutacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol tatlı yemek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya imajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Rüyada bol tatlı yemek her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada bol bol tatlı yemek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada bolca tatlı yemek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine inanılır.

Rüyada bol şerbetli tatlı görmek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, iyi halinin kalmayacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol çeşit yemek görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada bol et yemek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine rivayet eder.

Rüyada bolca yemek görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bolca çikolata yemek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, sabrını zorlayacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments