Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol bol çikolata yemek

Rüyada bol bol çikolata yemek

Rüyada bol bol çikolata yemek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine delalettir.

Rüyada bol bol çikolata yemek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmaya başlamadan önce zaman istemekte fayda var.

Rüyada bolca çikolata yemek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol bol çikolata yemek kazancının artacağına, zorlukların baş göstereceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine işaret eder.

Rüyada bol çeşit yemek görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol bol meyve yemek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, işinden geri kalacağına inanılır.

Rüyada bol yemek yemek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada bolca yemek görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bol tatlı yemek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol bol yemek yapmak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments