Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol çeşit yemek görmek

Rüyada bol çeşit yemek görmek

Rüyada bol çeşit yemek görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, kazancın daha da arttırılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol çeşit yemek gördüyseniz:

  • Eşitlik esasına dayalı ilişkiler kurmalısınız.

Rüyada bol çeşit yemek görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada çeşit çeşit tatlı yemek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kötü haberlerin alınacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işarettir.

Rüyada çeşit çeşit yemekler görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada her çeşit yemek görmek zor bir durumda kalacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada çeşit çeşit yemek yemek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşit yemek görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada tatlı çeşitleri yemek zengin bir hayat süreceğine, bolluk ve bereketin artacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yemek çeşitleri görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, sermayenin harcandığına değeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments