Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol ekmek yemek

Rüyada bol ekmek yemek

Rüyada bol ekmek yemek kendine olan güvenin tazeleneceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, hedeflerini tutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol ekmek yemek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artması sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Rüyada bol ekmek yemek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hep yerinde sayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada bol bol ekmek görmek yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada bolca ekmek görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, inancını bir kenara atacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol ekmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol ekmek görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada bolca tatlı yemek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada bol şerbetli baklava yemek sağlık sorunlarından kurtulmaya, sorumlulukların azalacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada bol etli yemek görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments