Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bolca kusmak

Rüyada bolca kusmak

Rüyada bolca kusmak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayatından razı geleceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bolca kusmak gördüyseniz:

  • Yardımlarınızın kısa sürede karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada bolca kusmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, güven kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bolca su görmek insanlara öncülük edeceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada bol elbise giydiğini görmek kazancının helal para olacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Rüyada bol temiz su görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol sperm görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, çok zor durumlara düşeceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada bol gelinlik giydiğini görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada bol şekerli çay görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada bol bol çikolata yemek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, bereketin eksileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments