Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol sperm görmek

Rüyada bol sperm görmek

Rüyada bol sperm görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, günden güne sorunlarının artacağına, işlerin yoluna gideceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, eline para geçeceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına alamet eder.

Rüyada bol sperm gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada bol sperm görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sağlığının yerinde kalacağına, onları gücendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocanın spermini görmek gözyaşına boğulacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan spermi görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, can sıkıcı haberler almaya inanılır.

Rüyada arkadaşının spermini görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, problemleri teker teker çözeceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada üzerinde sperm görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada spermde kan görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun spermini görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, onların kıymetini bileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada vücudunda sperm görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments