Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bolca kağıt para görmek

Rüyada bolca kağıt para görmek

Rüyada bolca kağıt para görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, başa iş açacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Rüyada bolca kağıt para gördüyseniz:

  • Yıldızların olumlu etkisi sizin girişimlerinizde başarılı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada bolca kağıt para görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cüzdanında bol para görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bol bol para görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada bolca bozuk para görmek şansının kendisinden yana gideceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cüzdanda bol para görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına inanılır.

Rüyada bol para görmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol para kazanmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments