Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol para görmek

Rüyada bol para görmek

Rüyada bol para görmek düşmanlarının güçleneceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, ruhunun şifa bulacağına, insanlarla iç içe olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada bol para gördüyseniz:

  • Elinize umulmadık paralar geçebilir.

Rüyada bol para bulmak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, saygınlığının da artacağına işarettir.

Rüyada bol miktarda kağıt para görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, ekmeksiz kalacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada bol miktarda para görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, zaferlere doymayacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada cüzdanında bol para görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, rahat nedir öğreneceğine alamet eder.

Rüyada bol para kazanmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol bol para görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada bolca para görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalet eder.

Rüyada bolca bozuk para görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments