Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerin altından altın bulmak

Rüyada yerin altından altın bulmak

Rüyada yerin altından altın bulmak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, şifa bulacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yerin altından altın bulmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor olacak gibi görünüyor.

Rüyada yer altından altın bulmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Rüyada yerin altından altın bulmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, yepyeni biri haline geleceğine, elindekileri de yitireceğine rivayet eder.

Rüyada yeri kazıp para bulmak hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gömü yeri bulmak bilmediği duyguları tadacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aradığı yeri bulmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına tabir olunur.

Rüyada yer bulmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yerlerde para bulmak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak mutluluğunun büyüyeceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments