Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol yağmur görmek

Rüyada bol yağmur görmek

Rüyada bol yağmur görmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol yağmur gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya kurumsal ya da resmi konuları içeren başlıklarda canlandırıcı veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada bol yağmur görmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol yağmur yağdığını görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına tabir olunur.

Rüyada bol erzak görmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol ceket giymek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına tabir olunur.

Rüyada bolca bozuk para görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada bol para bulmak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı haberler duyacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bol bal görmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada alyansın bol geldiğini görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments