Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak sularda yüzmek

Rüyada berrak sularda yüzmek

Rüyada berrak sularda yüzmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, durumunuzun iyileşeceğine, yeni bir ortama girileceğine, işlerine bereket geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işarettir.

Rüyada berrak sularda yüzmek gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız istediğiniz sonuçları vermiyorsa, biraz sakinleşip olayları yeniden değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak sularda yüzmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak bir denizde yüzmek en tepkedeki kimse olacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada berrak gölde yüzmek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada berrak suda yüzdüğünü görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, imkânlarının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak suda yüzmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada çok berrak denizde yüzmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada berrak denizde yüzdüğünü görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments