Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezik kolunda görmek

Rüyada altın bilezik kolunda görmek

Rüyada altın bilezik kolunda görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolunda gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin nedenlerine zemin hazırlamak veya kendi çıkarları için kullanmak adına gerçekleri çarpıtabilirler.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada annenin kolunda altın bilezik görmek hak yolunu bulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bileziği koluna takmak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine inanılır.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada kolunda altın bilezikler görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluma altın bilezik takmak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, kurulu düzenin bozulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolda altın bilezik görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments