Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol şeker görmek

Rüyada bol şeker görmek

Rüyada bol şeker görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol şeker gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda tahmin edilmesi zor hareketleri olan veya belirsiz tavırlardaki kişilere güvenmemelisiniz.

Rüyada bol şeker görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, aşının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol şekerli çay görmek endişe veren durumların düzeleceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bolca karınca görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada bol anahtar görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada bol sperm görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, spor yapmaya başlanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol yüzük görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine tabir olunur.

Rüyada bol ceket giymek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol çekirdekli karpuz görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, yeni bir eve sahip olacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments