Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol yüzük görmek

Rüyada bol yüzük görmek

Rüyada bol yüzük görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, darlığa düşmeyeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine rivayet eder.

Rüyada bol yüzük gördüyseniz:

  • Ev değişikliği veya yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

Rüyada bol gelen yüzük takmak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işarettir.

Rüyada bol yüzük takmak kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada yüzüğün bol olduğunu görmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada parmağa bol gelen yüzük görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine yorulur.

Rüyada yüzüğün bol geldiğini görmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol yüzük taktığını görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada bol yüzük görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments