Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol çekirdekli karpuz görmek

Rüyada bol çekirdekli karpuz görmek

Rüyada bol çekirdekli karpuz görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, canla başla çalışacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, bir yandan cenaze olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol çekirdekli karpuz gördüyseniz:

  • Evli veya bir şekilde birbirine bağlı kişiler ilişkileri içerisinde kendilerini daha güvende hissedebilirler.

Rüyada bol çekirdekli karpuz görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, başarılarının eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada çekirdeksiz karpuz yemek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Rüyada karpuz çekirdeği görmek ister istemez başının belaya gireceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada karpuz çekirdeği ayıklamak ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çekirdekli karpuz görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çekirdekli karpuz yemek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm çekirdeği görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayısı çekirdeği kırmak onların yaralarına merhem olacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments