Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol anahtar görmek

Rüyada bol anahtar görmek

Rüyada bol anahtar görmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, yatırımların heba olacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada bol anahtar gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmamanız yanlış anlaşılmanıza veya karşınızdaki kişileri yanlış anlamanıza neden olabilir.

Rüyada bolca anahtar görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada bol anahtar görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına delalet eder.

Rüyada bol bol yumurta görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işaret eder.

Rüyada bol erzak görmek çok sıkıntı çekeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol bol su içmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına alamet eder.

Rüyada bol köpüklü türk kahvesi içmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, hem ün sahibi olacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol şerbetli baklava yemek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pantolonun bol gelmesini görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, neşe içinde olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments