Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol bol yemek yapmak

Rüyada bol bol yemek yapmak

Rüyada bol bol yemek yapmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, onları rahat ettireceğine, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına rivayet eder.

Rüyada bol bol yemek yapmak gördüyseniz:

  • Gereken gayreti göstermeniz durumunda işlerin saat gibi işlediğini göreceksiniz.

Rüyada bol bol yemek yapmak insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada bol köpüklü kahve yapmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada bol bol kaka yapmak istediği herşeye sahip olacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol köpük banyo yapmak pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, evine haciz geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol idrar yapmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol bol yemek görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol şerbetli baklava yemek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına delalettir.

Rüyada bol etli yemek görmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, mutlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments