Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol bol yemek görmek

Rüyada bol bol yemek görmek

Rüyada bol bol yemek görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada bol bol yemek gördüyseniz:

  • Duygusal veya finansal teklifleriniz sonunda takdir edilmeye başlıyor.

Rüyada bol bol yemek görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bol tatlı yemek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol ekmek yemek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada bol çeşitli yemek görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada bolca yemek görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, vefa göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bol yemek yemek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize alamet etmektedir.

Rüyada bol et yemek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, işinden ve parasından olacağına delalettir.

Rüyada bol bol yemek yemek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments