Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoya kaka yapmak

Rüyada banyoya kaka yapmak

Rüyada banyoya kaka yapmak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, korkularını yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada banyoya kaka yapmak gördüyseniz:

  • Yüksek bütçeli harcamalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada banyoya kaka yapmak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, zenginliğin kapılarının açılacağına alamet eder.

Rüyada banyoda kaka yapmak büyük işlerin ortaya konulacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada banyoda kaka görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada altına kaka yapmak böyle işlere kalkışacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kaka yapmak yarasını saracağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette kaka yapmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada bahçeye kaka yapmak kişinin malını kaybedebileceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına inanılır.

Rüyada kaka yapmak ve görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments