Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bol elbise almak

Rüyada bol elbise almak

Rüyada bol elbise almak kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol elbise almak gördüyseniz:

  • Aklınız farklı çalışsa dahi, yargılarınız mükemmeldir.

Rüyada bol elbise almak önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah bol elbise giymek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bol elbise giymek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına yorulur.

Rüyada bol elbise giymek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bol elbise görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada bol elbise giydiğini görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına delalettir.

Rüyada bol yeşillik görmek esenleyeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada bolca altın görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments