Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bokunu yapmak

Rüyada bokunu yapmak

Rüyada bokunu yapmak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada bokunu yapmak gördüyseniz:

  • Olası iş birlikçileri, ortaklar veya ilişkilerdeki beklentiler birbirinden çok farklı olabilir.

Rüyada bokunu yapmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendi bokunu yapmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada tuvalete bokunu yapmak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına inanılır.

Rüyada boğulurken uyanmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada insan bokunu görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun suda boğulduğunu görmek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada bebek boku temizlediğini görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, bilmediği duyguları tadacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada boklu terlik görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, malının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments