Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insan bokunu görmek

Rüyada insan bokunu görmek

Rüyada insan bokunu görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan bokunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hakkında çok fazla şey paylaşmadan kendi fikirlerinizi kendinize saklayarak, tüm gerçekleri öğrenmeye çalışmanız daha doğru olabilir.

Rüyada denizde boğulan insanlar görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada insan bokuna basmak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada boğulmuş insanlar görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette insan boku temizlemek aile hayatında sevinileceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işarettir.

Rüyada insanları boğulmaktan kurtarmak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada insan bokunu yemek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş insan boku görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments