Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bokunu yapmak

Rüyada kendi bokunu yapmak

Rüyada kendi bokunu yapmak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, yeni bir araba satın alınacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulur.

Rüyada kendi bokunu yapmak gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler stresi azaltmanıza yardımcı olabilir.

Rüyada tuvalete bokunu yapmak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına yorulur.

Rüyada bokunu yapmak herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi bokunu yapmak çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına işaret eder.

Rüyada annenin boğulduğunu görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede boğulan birini kurtarmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, fakirlerin güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boklar görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, bereketli yağmurlara yorulur.

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına delalettir.

Rüyada kızının bokunu görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments