Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulurken uyanmak

Rüyada boğulurken uyanmak

Rüyada boğulurken uyanmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, keyfinin yerine geleceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, borcunun çok olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulurken uyanmak gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız, belli amaçlarınıza erişebilirsiniz.

Rüyada boğulurken uyanmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlamak uyandığında da ağlamak hidayete erip huzuru bulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada uyurken uyanmak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına işarettir.

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, patlama noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kusarak uyanmak aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada acıyla uyanmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada şarkı söyleyerek uyanmak sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, zorluklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini uyandırmak birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments