Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklu terlik görmek

Rüyada boklu terlik görmek

Rüyada boklu terlik görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada boklu terlik gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara yönelebilirsiniz.

Rüyada boklu terlik görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada siyah terlik kaybetmek mutluluğa giden yolu bulacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işarettir.

Rüyada parmak arası terlik giymek hem de para kaybettireceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okula terlikle gitmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada terlik kesmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüye terlik vermek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev içi terliği görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ters terlik giymek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments