Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada donmuş yumurta görmek

Rüyada donmuş yumurta görmek

Rüyada donmuş yumurta görmek kazancının eksileceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada donmuş yumurta gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayacak adımlar atmalısınız.

Rüyada donmuş yumurta görmek o kapıyı kapatacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada donmuş denizde yüzmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada donmuş balık görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada eski don görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, geçim derdinin biteceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada donmuş yağ görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada siyah don görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada donmuş hamsi görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına işarettir.

Rüyada don giydirmek emrinde insan çalıştıracağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments