Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böğürtlen yedirmek

Rüyada böğürtlen yedirmek

Rüyada böğürtlen yedirmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, uzun yıllar yaşayacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada böğürtlen yedirmek gördüyseniz:

  • Bir yatırımın getirisi yüksek olabilir.

Rüyada böğürtlen yediğini görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine yorulur.

Rüyada böğürtlen yedirmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada böğürtlen satın almak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet eder.

Rüyada böğürtlen toplamak yemek rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada böğürtlen suyu görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına alamet eder.

Rüyada kara böğürtlen görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çeşitleneceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Rüyada siyah böğürtlen görmek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada böğürtlen yemek ve toplamak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments