Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara böğürtlen görmek

Rüyada kara böğürtlen görmek

Rüyada kara böğürtlen görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, düşmanlarına da dost olacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına delalet eder.

Rüyada kara böğürtlen gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapılabilir.

Rüyada kara böğürtlen görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan böğürtlen yemek ticaretinin açılacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına inanılır.

Rüyada böğürtlen suyu görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada böğürtlen görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada siyah böğürtlen görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalet eder.

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, büyük bir adım atılacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada böğürtlen toplamak ve yemek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil böğürtlen görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments