Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah böğürtlen görmek

Rüyada siyah böğürtlen görmek

Rüyada siyah böğürtlen görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, rütbe edineceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına tabir olunur.

Rüyada siyah böğürtlen gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunabilir, bir süredir istediğiniz alanlarda harekete geçebilirsiniz.

Rüyada siyah böğürtlen toplamak kime gideceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına alamet eder.

Rüyada siyah böğürtlen görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada böğürtlen bahçesi görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine yorulur.

Rüyada çilek ve böğürtlen yemek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara böğürtlen görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, büyük hatalar yapacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada böğürtlen yediğini görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sevilen bir dostun geleceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada böğürtlenli dondurma yemek kalıcı başarıyı yakalayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments