Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böğürtlen satın almak

Rüyada böğürtlen satın almak

Rüyada böğürtlen satın almak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada böğürtlen satın almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kandırıyor olabilirsiniz, belli işlere kalkışmadan ya da sözler vermeden önce çabalarınıza değip değmeyeceğini doğru araştırmalısınız.

Rüyada böğürtlen satın almak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine tabir olunur.

Rüyada böğürtlen ve kiraz görmek yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine yorulur.

Rüyada böğürtlen toplamak yemek manevi rahatlamaya erileceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına işaret eder.

Rüyada böğürtlen görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada dalında böğürtlen görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, iş hayatında saygı göreceğine, onlardan büyük hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada böğürtlenli pasta yemek kısmet alacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada böğürtlen yedirmek kazanılan paranın artacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments