Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında böğürtlen görmek

Rüyada dalında böğürtlen görmek

Rüyada dalında böğürtlen görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, başarı elde edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, işlerinin de rast gideceğine delalet eder.

Rüyada dalında böğürtlen gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici olabilecek aktivitelerde bulunmanızda fayda var.

Rüyada dalından böğürtlen yemek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, yaptığı işte sivrileceğine delalettir.

Rüyada dalında böğürtlen görmek hayatın yoluna gireceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan böğürtlen yemek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah böğürtlen toplamak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah böğürtlen görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı böğürtlen görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, başarıya giden yolların açılacağına rivayet eder.

Rüyada böğürtlen yediğini görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara böğürtlen görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments