Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böğürtlen görmek

Rüyada böğürtlen görmek

Rüyada böğürtlen görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada böğürtlen gördüyseniz:

  • Yok yere problem aramak yerine, işlerin hallolmasını sağlamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada siyah böğürtlen toplamak böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada böğürtlen toplamak ve yemek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada böğürtlen topladığını görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işaret eder.

Rüyada böğürtlen toplamak yemek hasret giderileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine delalettir.

Rüyada kırmızı böğürtlen görmek küs arkadaşların barışacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalında böğürtlen görmek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabani böğürtlen görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere alamet etmektedir.

Rüyada böğürtlen koparmak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments