Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen görmek

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen görmek

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, eksiklerinin farkına varacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen gördüyseniz:

  • İletişim, istediklerinizi elde etmeniz açısından önemli rol oynuyor.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen yemek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına işarettir.

Rüyada kara böğürtlen görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, ileride saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından böğürtlen yemek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada böğürtlen reçeli görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada böğürtlen bahçesi görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya işaret eder.

Rüyada böğürtlen tarlası görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada böğürtlenli dondurma yemek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments