Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğularak ölen birini görmek

Rüyada boğularak ölen birini görmek

Rüyada boğularak ölen birini görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğularak ölen birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kuralları veya koşullarınızı belirtmeniz umulmadık bir şekilde olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada birinin elle boğulduğunu görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin boğulduğunu görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada bebek boku temizlediğini görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeği boklu görmek çok para kazanılacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulmadan kurtulmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin boğularak öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yorulacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sakızdan boğulmak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, borç batağına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi bokunu görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments