Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin boğulduğunu görmek

Rüyada başka birinin boğulduğunu görmek

Rüyada başka birinin boğulduğunu görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, yolunda devam edeceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavırlarının sizi rahatsız etmesine izin vermeyin.

Rüyada başka biri tarafından boğulmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına inanılır.

Rüyada başka birinin suda boğulduğunu görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, eve huzur dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin boğulduğunu görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada başkalarının boğulduğunu görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına rivayet eder.

Rüyada boklu tuvalet kağıdı görmek parasının azalacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Rüyada boka bulandığını görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bokun üstüne bulaştığını görmek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada kendi bokunu yapmak rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments