Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elle boğulduğunu görmek

Rüyada birinin elle boğulduğunu görmek

Rüyada birinin elle boğulduğunu görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, elinize para geçeceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin elle boğulduğunu gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir veya belli işleri tamamlamayabilirler.

Rüyada bokunu eline almak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine işarettir.

Rüyada elini boka sokmak elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elle boğulduğunu görmek kendisi için mal mülk alacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini boka sürmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına tabir olunur.

Rüyada eli boka bulaşmak hayallerinin söneceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada elle boğulmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada eli boka batmak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada insan bokunu eline almak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments