Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin bokunu görmek

Rüyada bebeğin bokunu görmek

Rüyada bebeğin bokunu görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, güzelliklere rast gelineceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin bokunu gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda fırsatlar ya da şanslar söz konusu olabilir, çok iyi değerlendirin.

Rüyada bebeği boklu görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada bir bebeğin boğulduğunu görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, terslik yaşayacağına delalettir.

Rüyada bebek boku görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulmuş bebek görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebek boku görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin bokunu temizlemek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, hayatın kolaylaşacağına, dinini yaşayacağına işaret eder.

Rüyada suda boğulmuş bebek görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine işarettir.

Rüyada bebek boku temizlediğini görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, maddi gücünün azalacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments