Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz temizlemek

Rüyada boğaz temizlemek

Rüyada boğaz temizlemek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, sıhhat ve moral bulacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada boğaz temizlemek gördüyseniz:

  • Genelde karmaşık bir yapı içinde olacaksınız.

Rüyada boğazını temizlemek çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, kazancın arttırılacağına işaret eder.

Rüyada boğaz temizlemek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğazdan ameliyat olmak yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına yorulur.

Rüyada boğaz ağrısı çekmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazdan yaralanmak çok zarar göreceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına işarettir.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet eder.

Rüyada boğaz kestiğini görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin boğazına bıçak dayamak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments