Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazdan vurulmak

Rüyada boğazdan vurulmak

Rüyada boğazdan vurulmak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine inanılır.

Rüyada boğazdan vurulmak gördüyseniz:

  • Duygusal olarak sizi mutlu edecek bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada boğazdan iğne vurulmak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına işarettir.

Rüyada boğazdan vurulmak kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazından vurulmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine delalettir.

Rüyada boğazını temizlemek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada boğazına ip dolamak ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yanlış bir karar verileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalettir.

Rüyada deniz boğazı görmek çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada adam boğazını kesmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret eder.

Rüyada boğaz köprüsünü görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments