Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz turu yapmak

Rüyada boğaz turu yapmak

Rüyada boğaz turu yapmak alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işarettir.

Rüyada boğaz turu yapmak gördüyseniz:

  • İlginizi çeken iş ya da aktivitelerle zaman geçirmelisiniz.

Rüyada boğaz turu yapmak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada tekne turu yapmak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, rahat yüzü göreceğine işaret eder.

Rüyada yat turu yapmak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işarettir.

Rüyada turk kahvesi yapmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kalabalıktan uzak olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dünya turu yapmak etrafındakiler tarafından kutlanacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına delalettir.

Rüyada tur suresini görmek öz güveninin yerine geleceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada turkuvaz elbise görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına yorulur.

Rüyada dünya turuna çıkmak eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments