Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnun kanamak

Rüyada burnun kanamak

Rüyada burnun kanamak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada burnun kanamak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gitmesi, bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların şekle girmesi için sizin bazı kuralları yumuşatmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada başkasının burnu kanamak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alırken burnu kanamak rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada burnun kanamak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, evliliğinde mutlu olacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada ağzı burnu kanamak saygınlığının da artacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnu kanamak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada göz kanamak üzüleceğine ve yıkılacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına yorulur.

Rüyada bir yeri kanamak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözü kanamak eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments