Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazı ağrımak

Rüyada boğazı ağrımak

Rüyada boğazı ağrımak hayırlı haberler getireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, mutlu olacağına ve güleceğine, bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada boğazı ağrımak gördüyseniz:

  • Tazelenen anılar bundan sonra ne yapmak istediğiniz üzerinde düşünmenize neden olabilir.

Rüyada boğazının ağrıdığını görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğazı ağrımak saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına delalettir.

Rüyada göğsü ağrımak başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına tabir olunur.

Rüyada ağrıdan ağlamak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kazancının ilk önce azalacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin dişinin ağrıdığını görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, fikirlerinin can bulacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişlerinin ağrıdığını görmek hayatın kolaylaşacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına yorulur.

Rüyada midesinin ağrıdığını görmek sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments