Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada delik dağ görmek

Rüyada delik dağ görmek

Rüyada delik dağ görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine inanılır.

Rüyada delik dağ gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya merakınızı uyandıran şeylere kanalize olmalısınız.

Rüyada delik dağ görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada delik çatı görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, içinin rahat edeceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine alamet eder.

Rüyada delikte sıkışmak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, tüm dileklerin tutacağına inanılır.

Rüyada çorabının delik olduğunu görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbek deliğini görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin ortasında delik görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına inanılır.

Rüyada ucu delik ayakkabı görmek rahata kavuşmaya, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalettir.

Rüyada boğazında delik görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, hasret ve özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments