Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz kanseri olduğunu görmek

Rüyada boğaz kanseri olduğunu görmek

Rüyada boğaz kanseri olduğunu görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaz kanseri olduğunu gördüyseniz:

  • Çalıştığınız veya yaşadığınız alandaki tüm yeni şeyleri keşfetme içgüdünüzü dizginleyemiyorsunuz.

Rüyada boğaz kanseri olduğunu görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını kanser olduğunu görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kan kanser olmak aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine işaret eder.

Rüyada kanser olmak rızkın genişlemesine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada eşini kanser görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pankreas kanseri olmak işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada kızını kanser görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini kanserli görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments