Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını kanser olduğunu görmek

Rüyada başkasını kanser olduğunu görmek

Rüyada başkasını kanser olduğunu görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Belli öneriler, teklifler ya da anlaşmalar görüntüde size çok fazla şey ifade etmeyebilir ya da detayları netleşmediği için rahatsız olabilirsiniz.

Rüyada kanserden öleceğini görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, istediği herşeye sahip olacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kanser testi yaptırmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kanser ilacı görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun kanser olduğunu görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kansere yakalandığını görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına işaret eder.

Rüyada yakınınızın kanser olduğunu görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada beyin kanseri olduğunu görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, özgüveninin yerine geleceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments