Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kanserli görmek

Rüyada kendini kanserli görmek

Rüyada kendini kanserli görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, içine fesat düşeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, maddi anlamda feraha ermeye, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini kanserli gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz varsa gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Rüyada kanser ilacı görmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanser olacağını öğrenmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, külfetinin ve yükünün artacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin kanser olduğunu görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, işinin en iyisi olacağına işaret eder.

Rüyada akciğer kanseri olmak ruhunun şifa bulacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada bir yakinin kanser olduğunu görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin kanser olduğunu duymak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ablanın kanser olduğunu görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, tatsız haberlerin alınacağına alamet eder.

Rüyada kanseri olduğunu görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, umutların yıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments