Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü eti yendiğini görmek

Rüyada ölü eti yendiğini görmek

Rüyada ölü eti yendiğini görmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, başarılar elde edileceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada ölü eti yendiğini gördüyseniz:

  • Yaptıklarınıza farklı bir açıdan yaklaşmalısınız.

Rüyada ölü eti yendiğini görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işarettir.

Rüyada kendi etinin yendiğini görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına inanılır.

Rüyada insan eti yendiğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine inanılır.

Rüyada köpek eti yendiğini görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, bekârlığına da veda edeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ et yendiğini görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine işaret eder.

Rüyada insan etinin yendiğini görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına yorulur.

Rüyada azraili yenmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsahı yenmek hasret çekenlerin buluşacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments